Huisnummer emaille, diverse soorten en maten

De Naamborden Specialist is met recht ook de emaille huisnummer specialist! De ruime collectie met nostalgische huisnummers van emaille is voor iedere liefhebber geschikt. 
Er is al een emaille huisnummer bordje te verkrijgen vanaf 14.95 Euro! Een nostalgisch emaille huisnummer van De Naamborden Specialist wordt volledig met de hand gemaakt. Hierbij heeft u een ruime keuze uit allerlei kleuren en lettertypes.

Bekijk alle emaille huisnummers!


 

Emaille huisnummer kopen, diverse modellen

Wist u trouwens dat emaille eigenlijk een laagje is van gesmolten glas? Dit beschermlaagje wordt aangebracht op een metalen naambordje en geeft een mooie glans.
Er zijn diverse modellen huisnummers van emaille te verkrijgen. Authentieke "oor" bordjes of juist moderne cijferborden. Aangezien we de bordjes zelf vervaardigen kunt u ook uw specifieke vragen aan ons kwijt. Wellicht kunnen we u van dienst zijn met een prachtig en uniek huisnummerplaatje van email! Een email huisnummer kopen is zeer eenvoudig. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Aarzel niet, wij helpen graag!
Let op: emaille huisnummers maken en bakken wij met de hand. Hierdoor dient u rekening houden met een levertijd van ongeveer 4 weken. Maar, het is het wachten zeker waard! Emaille huisnummers zijn prachtig!

Bent u op zoek naar een emaille naambord met huisnummer klik dan op emaille naamborden met huisnummer