Leveringsvoorwaarden

Verzending van Naambordjes
De verzendkosten bedragen €0,00 tot €5,95 naar Nederland (ongeacht het aantal), verzending naar Europese Eurolanden van €2,95 tot €9,95
U kunt ook uw naamplaat ook bij ons afhalen op afspraak aan de dusseldorperweg 39 te Limmen.

Levertijden Naamborden
De levertijd kan per materiaal verschillen. Wilt u een naambordje voor een bepaalde datum in huis hebben of heeft u vragen over de exacte levertijd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! We hebben de volgende richtlijnen:betreft verzending:

 ProduVct  Levertijd
 Messing, Aluminium RVS, Perplex, Gravo, Gravoglas, Leisteen  2-5 dagen
 Beletterde uithangborden  3- 10 werkdagen
 Glazen naamborden  3 -10 werkdagen
 Uitgesneden en verlichte naamborden op stroom.  3 weken
 Handgeschilderde borden  3-4 weken
 Emaille naamplaten en huisnummers  4 weken
 Cottage naamborden/huisnummers  6-8 weken
 Emaille Klassieke en nostalgisch naamborden en huisnummers  6-8 weken

In de vakantietijd juli en augustus en kerst-oud en nieuw kunnen de levertijden afwijken.

Betalen & Adresgegevens
Bij ons kunt u direct online naamborden bestellen en veilig betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact, Belfius of met Sofort Banking. Overmaken op bankrekening is ook mogelijk, dit kunt u doen op NL18 KNAB 0254 9974 49  tnv DeNaambordenSpecialist te Heemskerk ovv uw ordernummer.

U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van een juist adres. De kosten zijn voor de klant, bijvoorbeeld, maar niet alleen, de kosten voor het opnieuw verzenden of de kosten voor het zoekraken van uw verzending, wanneer u een onjuist adres opgeeft of zelf wijzigd via onze vervoersbedrijf. Terugsturen is voor uw eigen kosten en risico.

Garantie op Naamplaten
Mocht uw naambord/huisnummer onverhoopt toch beschadigd aankomen of er is een spellingfout gemaakt door ons, dan zorgen wij ervoor dat het hersteld of vervangen wordt. U dient dit gelijk door te geven( binnen 48 uur na levering } via email aan ons:info@denaambordenspecialist.nl

Bij emaille en glas worden er geen garantie gegeven aan de schroefgaten. De schroeven mag u niet te strak aandraaien. Rvs naamborden 1 x per maand met rvs reiniger of slaolie onderhouden. dan blijft u naambord jaren lang mooi.

Natuursteen is een uniek product waardoor verschillen in de steen kan ontstaan. Dit geeft niet het recht om teruggave.

Vormgeving en kleuren, zelfontwerp
De lettergrootte, dikte en indeling van uw naambord worden op onze eigen inzicht gemaakt, rekening houdend met uw opgegeven uitlijning. Wilt u een voorbeeld kunt u dit bij het vakje opmerkingen vermelden en is als indicatie. 

Zelfontwerp is altijd als indicatie, rekening houdend met uw voorbeeld.
Getoonde kleuren op de website kunnen afwijken op het geleverde product. DeNaambordenSpecialist.nl is in geen van deze gevallen verplicht een vergoeding te geven. De klant kan om deze redenen de bestelling ook niet weigeren.

Maatwerk
Bestellingen die u plaatst zijn volgens de wet koop op afstand, producten die op maat worden gemaakt. De wettelijke bedenktijd van 14 dagen heeft daarom geen betrekking op onze producten.Producten voor bedrijven zijn excl btw.

Plaatsing
Naamborden worden geleverd met /zonder schroeven of een plakstrip. Bij naamborden met een plakstrip dient u een vlakke ondergrond te hebben (zoals hout), anders moet u een vlakke plaat aan de muur maken en dan uw naambord erop plakken.

Onderhoud naamborden/huisnummers

Rvs naambotrden en rvs huisnummers licht wrijven met rvs reiniger1 x per maand onderhouden ( ook de zijkanten) Het bordje moet een beetje vettig zijn.

Glazen en emaille naamborden niet te strak aandraaien anders kunnen er barsten in ontstaan. daar zit namelijk geen garantie op verkeerd gebruik.

Hout kunt u het beste minimaal een keer in de half jaar onderhouden met blanke beits..

Ontwerpkosten:

Opdrachten via de mail/of via onze bestellingformulier op onze site zijn bindend en kunnen niet afgezegd worden. Mocht u aangeven via mail of in uw order dat u een ontwerp wilt wordt dit kostenloos gemaakt  Anders wordt er per ontwerp vanaf € 9,95 excl btw in rekening gebracht mocht u achteraf afzien van uw bestelling.

Gegevens
DeNaambordenSpecialist.nl  is gevestigd aan de Dusseldorperweg 39 1906AH te Limmen in Nederland. Telefoonnummer(+031) 072 8888636

Telefonische bereikbaar op

Maandag van 10.00u tot 18.00u
Dinsdag: van 10.00u tot 18.00u
Donderdag: van 10.00u tot 18.00u
Vrijdag: van 10.00u tot 18.00u
Zaterdag: 9.00 tot 17:00

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@denaambordenspecialist.nl
KVK:  34029045
BTW: NL00637331

Op de overeenkomst en nadere, daaruit voortvloeiende overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.