Review

Heeft u een naambordje bij ons gekocht? Dank u wel! We hopen dat het naambord bevalt. We hebben ons best gedaan om het geheel naar uw wensen te maken. Graag horen we uw mening. Over het naambord, ons aanbod, de prijs, of dienstverlening. Punten ter verbetering zijn welkom. Ook waarderen we uw mening als alles goed is gegaan!

Alvast bedankt hoor!  

Reviews

Scheepsplank
Marion | 14-06-2019

In 1 woord "prachtig"! Mooie kwaliteit, voldoet geheel aan de verwachtingen, complimenten.

Tevreden
Nikki | 04-06-2019

Goede kwaliteit, leuke prijs en snelle levering!

naambordje
Ben de Vugt | 20-05-2019

snelle levering en naambordje voldoet geheel aan de verwachting

Naamplaat
P.Jansen | 25-02-2019

Makkelijk te bestellen via internet
Snelle, correcte levering!

Prima communicatie
Jeroen De Boer | 25-02-2019

Snelle levering en heldere communicatie erover

Perfect
Jakobs | 25-02-2019

Ik heb al meerdere keren bij de naambordenspecialist besteld. Altijd goede en correcte service. Snel contact en snel geleverd!
We zijn weer blij met het mooie bord!

Uithangbord Margriet (47x36cm) is goed gelukt!
pascal Tankens | 08-01-2019

In de kerstvakantie bestelden we dit uithangbord en was een kado voor onze nieuwe predikant, die op 6 januari werd bevestigd. Het bord was op tijd (zoals telefonisch afgesproken) en is erg goed gelukt. Mooie letters, mooie kleur en goed uitgelijnd!

Het enige 'rare' aan dit bord wat ik niet had verwacht, is dat het bordje er niet onder 'bungelt' maar dat de ringen vast zijn gelast aan het bovenstuk en het bordje op zijn beurt weer aan de ringen. Het is dus 1 vast geheel.
Het viel mij op, maar erg is dat zeker niet; hiermee wordt slijtage aan de coating voorkomen (en de daarmee gepaarde roestvorming) en dat komt de levensduur waarschijnlijk ten goede.
Bedankt!

Leisteen naambord naar wens gemaakt
Sonja | 06-01-2019

Leisteen naambord besteld. Had voor een verjaardag nodig en was een beetje laat met bestellen. Contact met de naambordenspecialist opgenomen. Ze hebben dezelfde dag het naambord nog verstuurd zodat onze cadeau nog op tijd binnen kwam. Pluim voor de service en de kwaliteit!

Attraversiamo
Attraversiamo | 05-01-2019

Netjes geschilderd, letters niet allemaal even groot, maar dat mag bij handwerk. Uitvoering eenvoudig, doorlooptijd van 4-5 weken en prijs-kwaliteit discutabel, had er meer van verwacht gezien de prijs.

Prachtig vakwerk!
Leendert van Wezel | 04-12-2018

Het naambordje is echt perfect uitgevoerd, we zijn er echt heel tevreden over. Vakwerk!

kwaliteit zonder poespas
K | 22-11-2018

Zonder poespas, snel geleverd in een net doosje.
(Let op - jullie reviews hebben automatisch 1 ster en dit moeten beoordelaars zelf verschuiven naar hoger indien ze willen. Om deze reden zijn vele *positieve* reviews per abuis slechts met 1 ster beoordeeld)

naambord
resi feskens-farla | 22-11-2018

mooi en duidelijk naambord.

Naambord zwart met witte rand
ria | 19-11-2018

We zijn zeer tevreden.Was goed verpakt toen het aankwam en ziet er prachtig uit.Complimenten.

Huisnummer plaatje
Guido de Esch | 31-10-2018

Super tevreden. Plaatje buiten de standaard maat besteld. Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de bestelling, aardige feedback op vragen. Produkt van goede kwaliteit.

Prima service
Rob Teerlink | 28-09-2018

De naamplaatjes worden snel en foutloos gemaakt.

Dank
Gerard | 27-09-2018

Ben zeer blij en tevreden over De Naambordenspecialist. Ik wilde graag een naamplaatje voor het grafsteentje van ons hondje en dat is tot volle tevredenheid door jullie waargemaakt.
Daarvoor heel hartelijk dank.
Gerard.

Super tevreden.
Marlous | 26-09-2018

Via de mail heel snel en netjes contact gehad ook na vragen. Ik ben goed geholpen. Snelle levering. Uiteindelijk helemaal tevreden. Een het bordje hangt super mooi.

Snel en mooi
Patricia | 19-09-2018

Snelle levering en echt mooi

Naambord
G.Nijsse | 19-09-2018

Het bestelde naambord werd op tijd bezorgt.
Het is heel mooi, en zeer te vrede
G. Nijsse

Super service
H. Van de Merbel | 25-08-2018

Wij hebben een glazen naambord besteld. Wij dachten dat we de tekst er goed op hadden gezet. Dat was echter niet het geval en we kregen direct een email met een voorbeeld zoals het wel zou moeten. Super attent dat ze dat voor ons hebben gedaan. Het is heel mooi geworden en we zijn er super blij mee. Alle lof voor de naambordenspecialist. Ga zo door

Samengesteld gezin naambord
Veenman | 01-08-2018

Het bord heeft mijn verwachting overtroffen. Het is werkelijk prachtig.
Tevens goede klantgerichtheid.

Persoonlijk en met aandacht!
Carolien | 30-07-2018

Houden zich aan afspraak, goede, snelle en persoonlijke service!

Uitstekende service
Mulder | 03-07-2018

Ik heb reeds 3 keer een naambordje besteld bij de naamborden specialist. En elke keer uitstekende service mogen ervaren en zeer snelle verzending. Ik kan deze firma van harte aanbevelen.

emaille naambordje
maike van loosbroek | 20-06-2018

Fantastische service, stuk sneller geleverd dan verwacht. Top

Naambord
Inge Grijmans | 20-06-2018

Snelle levering, mooi bord en precies zoals op de foto. Gekocht voor mijn zusje en zwager als huwelijks cadeau weet zeker dat ze er blij mee zijn. Heel erg bedankt!!!!

Mooi
E.L. Boland | 31-12-2017

Erg mooi nummerbord van emaille, precies zoals op de site. Is het geld zeker waard!

mooi
Bob | 30-12-2017

Mooie kleur, mooie maat, mooie letters, nette verdeling! Kortom goed bord en een fijne service.

Snelle levering en mooi naambord
Angelique | 30-12-2017

Super blij met ons nieuwe naambord!
Snelle levering.

naambordje
H. vd Velden | 07-11-2017

betrouwbaar. goed product. goede service en snelle levering.

topkwaliteit.
P de Jong | 06-11-2017

Mooi heldere naamplaat.prima kwaliteit,keurig en snel bezorgt. Top.

huisnummer
trijnie davina | 27-09-2017

hebben hier een huisnummer besteld.prachtig bordje,zijn er erg blij mee.aanrader dus.

Maatwerk!
Nikki | 02-09-2017

Fijn bedrijf. Reageerde goed en snel op mijn verzoek om afwijkende maten omdat de naamborden voor mijn boot zijn bedoeld. Ondanks de vakantieperiode had ik de naamborden snel in huis en wat zijn ze schitterend! Top!

prima service
marco | 29-07-2017

Goed, snel, makkelijk en prima service.

Herstelling
Petra Dijck | 14-07-2017

Naar aanleiding van mijn eerdere review is er contact met mij opgenomen en heb ik uiteindelijk een nieuw naambordje mogen ontvangen. Snelle service en nu dus een mooi naambordje.

Gietijzer naambord
Hans Spee | 12-07-2017

Niet voor ons zelf, maar voor de kopers van ons huis hebben wij een naambord laten beschilderen. De service zowel als het afgeleverde handwerk van de schilder is helemaal top! Een aanrader! De ontvangers waren stil en emotioneel. Een betere bevestiging kunnen wij niet krijgen.

Leisteenbord
Tineke Veeren | 02-07-2017

Kwaliteit en uitvoering beter dan ik verwacht had. Was een beetje bang via internet dit helemaal te doen. Ben zeer tevreden!

Prima service en mooie naamborden
Suzanne | 18-06-2017

Fantastisch geholpen, vriendelijke service. Echt fijn. En het naambordje is echt heel mooi. Mijn ontwerp en idee is zeer goed uitgevoerd! Er was een klein mankement aan maar dat is zeer netjes opgelost.

Naambordje gravoglas
Petra Dijck | 16-06-2017

Bordje was snel geleverd, maar de kwaliteit die ik krijg voor 70 euro vind ik te laag. Er missen twee hoekjes kleur uit aan de rand en er is een stukje niet mooi afgezaagd, waardoor het bordje beschadigd is. Erg jammer.

Antwoord: Denaambordenspecialist.

Beste mevrouw Dijck. Bedankt voor uw beoordeling. Ik zal contact met u opnemen over uw review. Wij hebben helaas geen klachten van u ontvangen. We gaan dit voor u oplossen.

Top service
Denise | 15-06-2017

Snelle levering en mooi naambord en een duidelijke site

Super snelle levering, top product
DataByte Johan Zantboer | 17-05-2017

Naambord besteld met ons bedrijfslogo erop. Product is kwalitatief zeer degelijk. Logo keurig geplaatst. Zeer snelle levering en prettige communicatie, echt een aanrader!

Top site!
Jan | 06-04-2017

Geweldige service en een mooi naambordje